LabSysWare Kft.

SpectraStar 1400 XL

 

SpectraStar™ 1400 XL

 

Az új SpectraStar 1400 XL az új TRUE NIR™ spektrofotométerre épült, és minden további eleme is a jelenlegi fotometriás műszertechnika csúcsát képviseli. Ezek együttese teszi lehetővé a NIR spectrumok minden eddiginél pontosabb mérését.

A SpectraStar 1400 XL az 1400-2500 nm-es hullámhossz-tartományban mér. Ez a tartomány lefedi a régebbi szűrős(Technicon, Bran+Luebbe, Perten és Dickey-John) fotométerek mérési tartmományát, így azok kalibrációi könnyen átültethetők a erre az új berendezésre, de a monokromátoros Bran+Luebbe, NIRSystems, Foss, Bruker, ABB Bomen és Thermo készülékek adatbázisa és kalibrációi is könnyen adaptálhatók.

A StectraStar 1400 XL készüléket beépített, Windows operációs rendszer alatt működő, Intel Atom processzorral alapú, SSD meghajtóval felszerelt, nagy megbízhatóságú számítógép vezérli. A készülék a 17″-os érintőképernyőről. illetve hagyományos billentyűzetről egyaránt működtethető.

Az analizátor un. “felsőablakos” kialakítása rugalmas mintakezelést tesz lehetővé. Egyaránt mérhetők vele porszerű minták, szuszpenziók és folyadékok. A készülék statikus, és mintaforgatós változatban készül, s így homogén és inhomogém minták mérésére is alkalmas.

Prospektus letöltése

Írjon nekünk!