LabSysWare Kft.

KjelROC Kjeldahl fehérje analizátor

KjelROC Analizátor

Az OPSIS LiquidLINE KjelROC analizátora a Kjeldahl fehérje meghatározás innovatív, pontos és hatékony eszköze. Az analizátor a már alroncsolt minták desztillálását és titrálását is elvégzi.

Megnövelt hatékonyság, csökkenő költségek:

Az analizátor WIFI kommunikációt tesz lehetővé, így a mérési definíciók külön kábelezés és külön szoftver használata nélkül tölthetők le a számítógépről az analizátorra, illetve a mérési eredményeket is így küldi vissza az analizátor. Ez a megoldás lényegesen csökkkentheti a rendszer kiépítésének a költségét.

Megbízhatóbb analitikai eredmények:

Az OPSIS LiquidLINE által kifejlesztett prediktív titrálási módszerecsökkenti a relatív szórásd (RSD), és lehetővé teszi a különféle indikátorok rugalmas alkalmazását is.

A nagyméretű ( 50 ml) , újratölthető büretta alkalmazása csökkenti az átállási időt és költséget alacsony és magas fehérjetartalmú minták közötti átállás esetén.

 

Alacsony karbantartási költségek:

Az analizátor fejlesztésekor elsőrendű szempont volt , hogy a műszer megfeleljen az ISO 17025 és a GLP elvárásoknak,és így csökkenti a rendszerintegráció költségeit.

Az OPSIS alkatrész-nyomkövetési rendszere biztosítja a karbantartási folyamat optimalizálását és a költségek alacsony szinten tartását.

Adaptíven programozható munkafolyamat:

A KjelROC analizátor által végrehajtandó munkafolyamat szabadon programozható.

Prospektus letöltése

Írjon nekünk!